fbpx
Blog

ISMERD MEG

a legújabb trendeket!

RICCETTI – GOLDEN PURE

RICCETTI – GOLDEN PURE

Márvány, márvány márvány minden mennyiségben.
A RICCETTI új sorozata a GOLDEN PURE, melyben megjelenik az elegancia, a kifinomultság, a csillogás. Egy klasszikus érzés, melyben méltóságot rejtenek a természetes kövek finom erezetei. Igazi élmény gyönyörködni ezekben a lapokban. Polírozott felületükön a fény visszaadja az enyhén rozsdás erezetet. Gyertek el bemutatótermünkbe 5 színben gyönyörködhettek ebben a csodás márvány hatású lapban.

CERDISA -EC1

CERDISA -EC1

A modern építészet kifejezője, letisztult, átlátható, homogén színvilágú, egyszerű szépség a CERDISA gyártól az EC1 sorozat, mely a minimál stílusával hódít a piacon. 8 színben 3 méretben 3, különböző felülettel érhető el, valamint ugyanígy a vékonyított óriás lapjai is.
Ha felkeltette érdeklődésedet, tekintsd meg üzletünkben.

GAMBINI BET – INDIAN SUMMER

GAMBINI BET – INDIAN SUMMER

Ha szereted az indusztriális megjelenést, az egyedi stílust, ha olyan burkolatot keresel, mely időtlen és elnyűhetetlen hatású, a legjobb ha megnézed a GAMBINI gyár BET sorozatát. Loftos hangulat, ipari hatás, kopott, fémes, rozsdás, strukturált felületű csempék melyekbe azonnal szerelmes leszel. Kültérre és beltérre egyaránt kiválóan alkalmas, fagyálló, csúszásmentes felülete miatt. Nézz be hozzánk ha szeretnéd látni ezt a csodát.

Kérd ingyenes árajánlatunkat a projektedhez!